Skip to main content

Kerstmarkt 2023

08 december 2023

Dit jaar zullen de Rijkevorselse Rederijkers de kerstmarkt in Rijkevorsel op 15 en 16 december betoveren met een unieke ervaring: Cornet Smoked. Onze vereniging zal aanwezig zijn als standhouder en biedt bezoekers de kans om te genieten van deze bijzondere belevenis.

Cornet Smoked: Een Onvergetelijke Proeverij

Wat maakt Cornet Smoked zo speciaal? Het is niet alleen de heerlijke smaak van het beroemde bier, maar ook de presentatie die deze ervaring onvergetelijk maakt. Onze stand zal de Cornet Smoked serveren op een bijzondere manier: met echte rook. Een vleugje magie vermengd met de rijke smaak van Cornet zorgt voor een betoverende drankervaring.

Beleef het Zelf

Om een voorproefje te krijgen van wat je te wachten staat, nodigen we je uit om ons bij de kerstmarkt te bezoeken. Daar kun je niet alleen genieten van Cornet Smoked, maar ook getuige zijn van hoe het bier op een unieke manier wordt ingeschonken met echte rook. De Rijkevorselse Rederijkers willen niet alleen bierliefhebbers aantrekken, maar iedereen die houdt van een unieke en feestelijke ervaring.

Bekijk de Betovering

Om je nieuwsgierigheid te prikkelen, hebben we ook een filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe Cornet Smoked wordt ingeschonken met rook. Kijk uit naar dit filmpje op onze website en sociale media om een voorproefje te krijgen van wat je te wachten staat.

Mis deze unieke ervaring niet en kom langs bij de Rijkevorselse Rederijkers op de kerstmarkt. We kijken ernaar uit om samen met jou de feestdagen te vieren en een vleugje magie toe te voegen aan dit prachtige seizoen.

Tot dan!