Skip to main content

Wortel Carnaval: Een natte, maar oergezellige dag met de Rijkevorselse Rederijkers

19 februari 2024

Op 18 februari trokken de Rijkevorselse Rederijkers naar Wortel Carnaval, gewapend met onze jungle wagen en een flinke dosis enthousiasme. De papboeren hadden helaas pech met het weer, want de regen viel met bakken uit de lucht. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan!

Ondanks de natte omstandigheden hebben we ons enorm geamuseerd tijdens de stoet. De vrolijke kleuren van onze jungle wagen brachten wat zonneschijn in de grijze lucht en we genoten van de lachende gezichten langs de kant van de weg.

Na de stoet was het tijd voor wat drogere avonturen, dus namen we onze kinderen mee naar het kindercarnaval in de zaal. De kleintjes dansten en sprongen rond alsof er geen regen bestond, en hun energie was aanstekelijk voor ons allemaal.

Toen onze kinderen eenmaal naar huis waren, begonnen de echte festiviteiten voor de Rederijkers. We trokken naar de tent en bouwden daar ons eigen feestje op. Met muziek, dans en natuurlijk een drankje (of twee) vierden we alsof het de laatste keer was.

Uiteindelijk kwam de taxi ons redden uit de feestvreugde, maar niet voordat we nog een laatste drankje hadden genuttigd in café De Vlinder bij Simonne in Rijkevorsel. Een perfecte afsluiter van een onvergetelijke dag vol carnavalsplezier!