Skip to main content

Playa

05 augustus 2024

Een van de hoogtepunten van het werkjaar.

Dit keer trokken we eropuit voor een gezellig kampeerweekend op een geheime locatie in Rijkevorsel. Het doel? Voorbereidingen treffen voor Halfvasten 2025 en nieuwe ideeën opdoen rond het kampvuur.

Op Weg naar het Avontuur

De dag begon goed met een stevig uitgevreid ontbijt bij Lise en Ingo. Spiegeleitjes en cava, wie kan dat weerstaan? Na het ontbijt pikten we het BBQ-vlees op en vertrokken we met de pickup van Senne en een aanhangwagen. De rest van de groep kwam met de fiets. Ons kampeeravontuur kon beginnen!

Overnachten onder de Sterren

Geen tenten voor ons, want wij sliepen onder enkel een zeil.  De sterrenhemel boven ons hoofd en de geluiden van de natuur zorgden voor een onvergetelijke nacht.

Activiteiten: Van vissen tot grapjes maken

Het weekend was gevuld met een mix van avontuurlijke en ontspannende activiteiten. Overdag probeerde Ingo zijn geluk met vissen en ving trots een klein visje. Het werd meteen de mascotte van het weekend.

Rond het kampvuur werden de beste ideeën voor Halfvasten 2025 besproken. De sfeer was ontspannen en creatief, vooral dankzij de Cara pils die rijkelijk vloeide. Natuurlijk werden er ook mopjes gemaakt en werd er gespeeld, één van de hoogtepunten was het spel "koekoek", waarbij Niels al snel doorhad dat er iets niet klopte en hij gefopt werd om een ad fundum te doen.

De Onvergetelijke BBQ

De avond werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Het vlees was perfect gegrild door onze vaste bakker van dienst Fred en de gesprekken rond het vuur waren onvergetelijk. Het was het perfecte moment om terug te blikken op de dag en te genieten van elkaars gezelschap.

Reacties van de Deelnemers

De reacties? Overweldigend positief! Iedereen was het erover eens dat Playa 2024 een groot succes was. We hebben niet alleen geweldige ideeën opgedaan voor Halfvasten 2025, maar ook de onderlinge banden versterkt. En zeg nu zelf, wat is er beter dan een weekend in de natuur met goede vrienden en veel gelach?

De uitstap naar onze geheime locatie in Rijkevorsel was een groot succes. We hebben met volle teugen genoten en kijken nu al uit naar het volgende avontuur. Tot de volgende keer, met nog meer plezier, gelach en misschien zelfs een grotere vangst voor Ingo!